Jag idag | Julia Sjöland

Julia Sjöland

Annons

Jag idag

heeeej fina blogg!!!…

Gårdagen var supermysig på stranden med min prins. Han köpte världens sötaste glass också, lovie! Idag regnar det däremot…ojojoj haha neeej men då kan man ju använda sjukt snygga SVARTA kläder, looooooove! sjukt snyggt, jag verkigen ÄLSKAR svarta kläder! MUMS liksom. haha 😉 drog upp tidigt imorse då min fina skulle hem till sig en sväng, så jag är pigg och klar och ska snart ta tåget in mot hbg och festivalen, woooho. träffa vänner och pojkvännen, mys!

Är lite hyper idag och tog massa bilder, hehe ! Ska ha min nya leoscarf idag med, fashion!<3

Bild 2013-07-25 kl. 13.52 #4Bild 2013-07-25 kl. 13.50 #6Bild 2013-07-25 kl. 13.49 #5

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats