Jag vill lysa igen | Julia Sjöland

Julia Sjöland

Annons

Jag vill lysa igen

Jag saknar mitt sken, jag saknar mitt äkta leende, jag saknar glädjen i ögonen, och inte minst i hjärtat.

Jag behöver ljudet av ett annat hjärta, jag behöver ditt hjärta. Jag behöver känna någons värme, någon hud. Din hud. Jag behöver känna mig levande igen.

Det är bara du som kan få mig att skina. Skina mer än tusen diamanter, vackrare än dem alla känner jag mig med, med dig vid min sida.

Men det är inte bara för mig som jag vill ha dig, jag vill ha dig för dig. Jag vill ha dig för att du vill ha mig. Det kommer alltid att vara du för mig. Bara du. Jag vill ge dig hela mitt hjärta. Det bara är så. En dag, en dag ska jag få dig att skina så du aldrig slutar skina igen. För du har fått mitt hjärta att skina föralltid. I hoppet om att få dig vid min sida igen. 

skiner

Jag, i somras.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ShowQueen

    Hi, Snygging! !!
    Har inte besökt dig på ett tag, men kände för att kika in idag. Jättefin blogg, och fortsätt skriv. Hoppas all väl med dig, och att livet leker? Du har många fina bilder!! Hälsa alla och jag önskar dig en riktig god jul!!!
    Take Care!  / Åse

Annons
stats