Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain. | Julia Sjöland

Julia Sjöland

Annons

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning how to dance in the rain.

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning how to dance in the rain. – Mitt favorit citat som är med mig hela tiden varje dag. Jag älskar det. Det passar in så himla bra på just mig, varför? jo läs nedan…

Imorgon börjar en ny sorts vecka, apu! Heeela veckan.Kommer dö tänker jag. Men det ska bli spännande, läskigt och kul på samma gång! Jag är en sådan person som vill ha jobbiga saker överstökade, och när jag har mycket över mig t.ex. i skolan så vill jag bara ha allt gjort, jag mår inte helt bra, och folk i min närhet märker på mig hur nedstämd och deppig jag kan bli, när jag har saker över mig som jag måste göra. Men det gäller att lära sig att MÅ BRA ändå, och att låta sig själv må bra, göra saker som får dig att le och slappna av! För vet ni vad? Det är inte värt det om du mår dåligt över det. Och, det är lika bra man lär sig för vi kommer ha saker över oss hela livet! That’s life liksom! Jag är mycket bättre på det nu i trean och det är jag glad över, jag tar ut det bästa av dagen och ler och mår bra och gör dem jobbiga sakerna gjorda och bara kör! Jag låter mig må bra, jag låter mig sluta tänka på allt på kvällarna och jag tar hand om mig själv. DU ska alltid komma först, om du inte själv funkar och mår bra så funkar ingenting.

Detta är sjukt viktigt för annars kommer man aldrig att må bra som person. Men jag antar att man ska gå igenom sånt här för att bli starkare eller hur?… för jag är ju starkare nu än vad jag var i ettan t.ex! Imorgon väntar en ny utmaning och lärdom här i livet, arbetslivet en hel vecka 8-5 ! För livet är till för att lära, trots att man går i trean så har man MYCKET kvar att lära, denna veckan ska jag köra och lära mig nya saker och bli starkare! För när du vill lära dig och ler och är glad så utstrålar du positiv energi och detta smittar av sig och det kommer gå super i vilket fall! Så håll alla tummar imorgon för då börjar min första dag på praktiken. NU KÖR VI !

red3

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats