Min ängel och min dag | Julia Sjöland

Julia Sjöland

Annons

Min ängel och min dag

Heeej! Inte hunnit blogga förrän nu! Min dag har varit superbra! En väldigt kul och lärorik första dag i affären! Och det gick jätte bra! 🙂 Efter jag slutat kom min ängel och mötte mig och så provade jag lite kläder som jag gått och suktat efter hela dagen och tittat på, mååååste köpa imorgon hehe!

Vi tog vars en färskjuice och det var jag verkligen värd och behövde energi sjukt mycket! Har haft ont i huvudet i princip hela dagen men det har varit så kul så det har jag inte tänkt på. Men när jag slutade så kom allt, så skulle svälja en ipren med juicen vi köpte, så glömmer jag den haha! Så vi måste köpa ny dricka, så på knutan köper vi vars en Starbucks ! hehe 😉 SÅ GOTT efter denna dagen! Behövde verkligen träffa min fina Louise och bara slappna av. På tåget hem hade vi sjukt roligt, var väldigt övertrött och flummig haha! Vi skrattade högt och pratade högst i hela vagnen och slutade aldrig prata eller skratta, folk måste trott vi var dumma, haha! Så himla underbart kul var det, tack för dagen Louise <3 När jag kommer hem med tåget hämtar mamma mig som ska hem till sin kompis, väl där befinner jag mig i världens mysigaste lägenhet, JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN NU, SÅ MYSIG! åååååh kär i den ! <3 Vet exakt hur jag vill ha det!!! 

jaa, mycket som hänt idag, det gillar jag! Nu har jag precis tvättat av sminket och ska ringa min älskade pojk, hoppas ni har en fin kväll, puss!

20130121-212847.jpg20130121-213542.jpg

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats